Featured pages:

E Art

E Art

Massage terapi är ett väl rekommenderat alternativ behandling för vissa typer av skador och sjukdomar. Kroniska sjukdomar är långvariga förhållanden med ihållande effekter. Deras sociala och ekonomiska följderna kan påverka människors livskvalitet. Kroniska sjukdomar blir allt vanligare och är en prioritet för åtgärder i hälso-och sjukvårdssektorn. AIHW ofta rapporter om 8 stora grupper: artrit , astma , ryggvärk , cancer , hjärt-och kärlsjukdomar , kronisk obstruktiv lungsjukdom , diabetes och psykisk ohälsa. Hålla ditt kolesterol och triglycerid nivåer under kontroll. Höga nivåer av kolesterol kan täppa igen dina artärer och öka din risk att drabbas av kranskärlssjukdom och hjärtinfarkt. Livsstilsförändringar och läkemedel (om det behövs) kan sänka ditt kolesterol. Triglycerider är en annan typ av fett i blodet. Höga nivåer av triglycerider kan också öka risken för kranskärlssjukdom, särskilt för kvinnor.


Knee Active Plus

Markör färg återspeglar noteworthiness av händelser på en viss plats under en viss tid fönstret. En händelse grad av noteworthiness är baserad på den betydelse rating alert som tillhandahålls av HealthMap användare. I avsaknad av betyg från användare, systemet tilldelar en sammansatt poäng baserat på sjukdomens betydelse och nyheter volym i samband med registreringen. Om en plats markör har flera varningar, den färg som förknippas med den mest framstående alert används. Majoriteten av de varianter som ingår i detta test är vanligast hos människor av Europeisk och Libanesisk härkomst, liksom i den Gamla Ordningen Amish. Dessutom är vissa av dessa varianter har också påträffats i andra etniciteter. Eftersom det är en genetisk sjukdom, FH är närvarande vid födseln, vilket betyder att de flesta personer med detta tillstånd har höga LDL-kolesterol nivåer, från en ung ålder.

Eftersom många personer med FH visar några fysiska symptom, detta tillstånd är vanligtvis diagnostiseras med ett blodprov för kolesterol. Men vissa personer med FH kan inte diagnostiseras förrän efter att ha upplevt symtom relaterade till början av hjärtsjukdom, även bröstsmärtor eller hjärtattack.

Dessa är bara några av de sjukdomar som kan hindra din hund normala aktiviteter. Selektiv avel är viktigt att bara för det enda syftet att utveckla snygg och bedårande Chihuahuas men viktigast av allt är att säkerställa att de är fria från genetiska defekter. Genetisk testning för ärftlig hemokromatos är rekommenderade, i vissa fall flera hälso-professionella organisationer, inklusive American Association for the Study of Liver Diseases och den Europeiska Sammanslutningen för Studier av Levern. Det är en stor del av DNA som det genetiska tester inom många områden i livet, bland annat medicin -, faderskaps-tester, kriminalteknisk undersökning, BRAC tester som är specifika för bröstcancer, DNA-anor testa, och det är säkert som används för brottsutredningar.

I Ayurveda planet Urinsyra kallas "Aadya-Vaat". Det är en sjukdom i de välbärgade och rika människor. Det finns många enkla hem rättsmedel för Urinsyra behandling som kan hjälpa till att lindra smärtan som ansöker is på inflammerad tå eller gemensamma, äta körsbär, undvika baljväxter, spannmål eller hög protein diet, men en av de viktigaste sakerna är renande blodet och korrigera störd purin - pyrimidin ämnesomsättning. De proteiner som behandlas i levern är inte rätt bearbetas vilket lämnar den intermediära metaboliter vilket orsakar en ökning av urinsyra. Denna ökade urinsyra crystalizes runt olika leder särskilt tå gemensamma och orsakar smärta och inflammation. De flesta viktiga faktorer i Jaimini astrologi för bestämning av hälsa och sjukdomar är Ascendenten, tecknet som upptas av Aatmakaarak och karakamsa planet och den 6: e huset från dessa platser.

Aerob träning är mycket viktigt för att upprätthålla din hälsa och förebygga sjukdom.

Det har kopplats till cancer-förebyggande och minskning av benskörhet, hjälper till med depression, sänker risken för hjärtsjukdomar och diabetes, och naturligtvis fetma och vikt kontroll. Det kan också hjälpa till med kognitiva funktioner, vilket innebär att du kan tänka mer klart och arbeta mer effektivt. Du bör också hålla sig borta från arbete, skola eller offentlig plats, för att hjälpa till att förhindra att sätta andra människor i riskzonen. Detta gäller även om du eller en familjemedlem inte är fullt vaccinerats och kan ha varit i kontakt med någon som har mässling. Det finns för närvarande inget känt botemedel. Behandlingen fokuserar på fysiska och ergoterapi samt andra former av stödjande vård symtomen förvärras ofta in i vuxen ålder.

hälso-och sjukvård