The best on the net:

Institutet För Hälsa För Statistik Och Utvärdering

h?lsa r?d medicin

Lära sig om Borrelia, dess orsaker, symptom, risker, behandling och förebyggande. Protokoll för vissa smittsamma sjukdomar innehåller epidemiologisk information med hänvisning till regionala och nationella trender.

Detaljerad information om laboratorietester, vård och folkhälsa undersökningen ingår i protokoll och speglar bästa praxis vid tidpunkten för övergång. Eftersom vetenskapliga framsteg och hälso-och sjukvård metoder blir tillgängliga, vår kollektiva svar på väl etablerade och som nyligen har identifierats och utvecklas patogener måste vara rutinmässigt ses över och uppdateras. Trots att Handboken kommer att uppdateras med jämna mellanrum, utövare måste ta ansvar för att se till att de har de senaste kunskaperna om de fall de har att göra med, och det är anledningen till att en lista över resurser har tagits med nedan.


Knee Active Plus

Om Du inte Kan Uttala det inte Äter det! Undvika alla livsmedel som innehåller konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel. Försök att konsumera så mycket hela, levande föda som möjligt. Frukter, grönsaker och hela obearbetade korn om du är gluten känslig är den mest hälsosamma livsmedel att äta. Dessa livsmedel är laddade med antioxidanter, cancer kämpar och immun-öka fytokemikalier. De är lätta för matsmältningssystemet och tillåta kroppen att generera mer energi till att bekämpa sjukdomar och bygga upp immunitet. Mat är inte det enda sättet vi är förgiftade med giftiga kemikalier. Många av de produkter vi använder dagligen i form av schampo, balsam, lotion tvålar, deodoranter och kosmetika är förorenade med giftiga kemikalier, så läs etiketter. Tunga metaller såsom aluminium, koppar, nickel och bly finns i många av de ovan nämnda produkter. Börja shoppa på din lokala hälsokost butik eller en butik på nätet för att hitta mer naturligt hushållsprodukter.

Hjärt-och kärlsjukdomar fortfarande den största orsaken till dödsfall i hela världen, men under de senaste två decennierna, hjärt dödligheten har minskat i många höginkomstländer men har ökat på ett förvånansvärt snabbt i låg - och medelinkomstländer. Andelen förtida dödsfall i hjärt-kärlsjukdom varierar från 4% i höginkomstländer till 42% i låginkomstländer. Mer än 17 miljoner människor dog av hjärt-och kärlsjukdomar under 2008. Varje år, hjärtsjukdomar dödar fler Amerikaner än cancer. Under de senaste åren, kardiovaskulär risk hos kvinnor har ökat och det har dödat fler kvinnor än bröstcancer. (PDAY) visade vaskulär skada ackumuleras från tonåren, vilket primärt förebyggande insatser som är nödvändiga från barndomen.

Lipider i Hälsa och Sjukdom riktar sig till alla forskare, vårdpersonal och läkare intresserade av området av lipider. Lipider är definierade här i sin vidaste bemärkelse, som omfattar kolesterol, essentiella fettsyror, mättade fettsyror, fosfolipider, inositol lipider, andra messenger-lipider, enzymer och syntetiska maskiner som är involverade i metabolismen av olika lipider i celler och vävnader, och även olika aspekter av lipid-transport, etc. Dessutom, tidskriften publicerar även forskning som undersöker och beskriver den roll av lipider i olika fysiologiska processer, patologi och sjukdom. I synnerhet tidskriften syftar till att överbrygga klyftan mellan bänk och kliniken genom att publicera artiklar som är särskilt relevanta för de mänskliga sjukdomar och rollen av lipider i hanteringen av olika sjukdomar.

Som tar upp den andra anledningen till konstruktivism kan vara en svårfångad mål: det har ofta vilat på (helt rimligt) påståenden om den roll som värderingar har spelat i medicinsk praxis, eller om förekomsten av kulturellt specifika uppfattningar om onormala mänskligt beteende och fysiologi. Detta innebär, som vi skall se, att constructivists, särskilt inom samhällsvetenskap, som inte tenderar att erbjuda nödvändiga och tillräckliga villkor. Snarare, de söker ofta för att rekonstruera begreppet sjukdom som framgår av våra rutiner. Konstruktivism, därför, som ofta ser ut som en avhandling om hur undersökning på: först måste vi identifiera ett tillstånd som vi disvalue, då vi söker en biologisk process som orsakar det och säga att, oavsett vad det är, det är onormal. Denna stress på våra metoder är ett vanligt konstruktivistiska trop, medan objectivists oftare sträva efter att analysera ett koncept som kommer att klargöra vad sjukdom egentligen är, men fumla och partisk våra försök att avslöja det kan ha varit.